Het 3D-model

Het 3D-model -de naam doet het al vermoeden- bestaat uit 3 D's; Doelen, Dagelijks werk en De mensen. The Improvement Company gelooft dat dit de pijlers van een succesvolle organisatie zijn.

Doelen

The Improvement Company kan je helpen met het vaststellen van je doelen. Bijvoorbeeld door je jaardoelen te bepalen en deze concreet te maken voor alle medewerkers. Of nu eindelijk echt aan de gang met de ambitie die al een paar jaar vooruit wordt geschoven.

Samen doelen stellen én halen verhoogt de teamspirit, geeft richting en duidelijkheid en zorgt voor zakelijke zingeving. Zo werkt iedereen aan de organisatie, in plaats van bij de organisatie.  

Dagelijks werk

Hier gebeurt het. Hier wordt de klant geholpen, hier werken mensen samen. Altijd met de beste intenties, maar niet altijd met de beste uitkomst. De manier van werken, de IT-systemen, de processen of de besturing van het dagelijks werk; altijd is er wel iets te verbeteren. 

The Improvement Company weet wat er goed gaat en wat er beter kan. En we realiseren die verbeteringen, samen met jou en je collega's.

De mensen

Zonder mensen geen bedrijf, zo simpel is het. Maar zijn die mensen wel vitaal, bevlogen en weerbaar? We weten dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Dus het is van cruciaal belang dat we effectief samenwerken en onszelf en anderen kennen en waarderen. 

Een mindset van continu verbeteren helpt om elke dag een beetje te verbeteren. The Improvement Company werkt met ervaren coaches en consultants die jouw medewerkers hierin begeleiden. Zodat werken leuk en inspirerend blijft.

Implementatie nieuwe Way of Working

Proces(her)ontwerp, KPI's, overlegstructuur, change management

Verbeteren van KYC-processen

FTR van 30% naar >70%, Standaard Werk, Employee Engagement omhoog, verbeterprojecten

Programmamanagement Refocus

Training geven, veiliger werken, projectmanagement

Lean training en coaching

Lean-training, coaching verbeterprojecten, ROI 200%

Effectieve teams en PDCA

60 Belbin-tests en terugkoppeling, PDCA-training, advisering MT

Lean training en coaching

Green Belt training, Black Belt coaching, begeleiding Lean-projecten, ROI 250%